Et perfekt match: Sådan oplevede Vores Sønderborg skiftet til Sparxpres

Dårlig service, manglende fleksibilitet og problemer med gavekortløsningen. Sådan lød City Manager i Vores Sønderborg Axel Nielsens definition på en leverandør af gavekortløsninger. Lige indtil han fik integreret gavekortløsningen fra Sparxpres.

"Vi skal bare skifte, og det kan ikke gå for hurtigt"

Sådan lød det fra Axel Nielsen efter, at han fik introduceret løsningen og mulighederne i Sparxpres’ gavekortløsning af kundechef Benny Jensen fra Sparxpres.

Vores Sønderborg er byens handelsstandsforening og dækker både centeret og gågadebutikkerne. Handelsstandsforeningen havde længe haft problemer med deres daværende gavekortleverandør, så da Axel var til citychef-møde i Tønder og hørte, at handelsstandsforeningen i Haderslev var skiftet til Sparxpres og har rigtig gode oplevelser med deres løsning, slog han til:

"Jeg kontaktede Sparxpres med det samme, og vi var ikke i tvivl. Med gavekortløsningen fra Sparxpres får vi de muligheder og løsninger, vi har manglet. Ikke nok med det, så er servicen i top og svartiden er 10 gange hurtigere end, hvad vi tidligere har oplevet. Vi er enormt tilfredse," fortæller Axel Nielsen.

Løsninger og muligheder

Ifølge Axel er der en verden til forskel fra de løsninger og muligheder de kom fra til dem, de nu har fået gennem Sparxpres. Særligt muligheden for at scanne QR-koden bag på gavekortet for at se den aktuelle saldo tiltaler ham:

"Før havde gavekortholderne ingen mulighed for at kontrollere saldoen – det har de nu. Samtidig er løsningen blevet 25 % billigere for vores butikker, ligesom de modtager pengene allerede efter 2 – 3 hverdage. Tidligere oplevede butikkerne først at få pengene i løbet af 2 – 3 uger," fortæller Axel Nielsen.

Vores Sønderborg har derudover fået mulighed for at tilbyde både privatpersoner og virksomheder at købe gavebeviser hjemmefra. Netop det har de haft stor succes med:

"Det er en kæmpe fordel, at alle nu kan købe gavebeviset hjemmefra. De får tilsendt gavebeviset elektronisk og kan gå ned i en af de butikker, der er med i løsningen, for at få det ombyttet til et rigtig gavekort. Den løsning bliver brugt i stor stil," fortæller Axel Nielsen.

Integreringen gik som smurt

Enkelt. Simpelt. Nemt. Sådan beskriver Axel Nielsen skiftet til gavekortløsningen fra Sparxpres. Det gik fantastisk hurtigt, fortæller han med egne ord:

"Hele integreringen gik fantastisk hurtigt og helt problemfrit. Bare i december solgte vi gavekort til en værdi af 1,4 millioner kroner. Gavekortløsningen støtter altså både handelsstandsforeningens butikker og sikrer, at pengene forbliver i byen".

Gavekortet er elektronisk og bruges i stedet for kontanter. Gavekortet anvendes altså som et hævekort, hvor det er muligt at handle med samme kort i alle de butikker, som er tilknyttet løsningen – og ifølge Axel Nielsen er over 80 % af byens butikker tilknyttet, og det er med god grund:

"Butikkerne oplever, at gavekortløsningen bidrager til øget omsætning. Det skyldes også, at det for kunden ikke er nødvendigt at bruge hele beløbet i én butik. Har du et gavekort på 1.000 kr. kan du f.eks. bruge 600 kr. i en butik, mens du bruger 400 kr. i en anden," siger Axel Nielsen. Han fortæller samtidig, at han anbefaler alle citychefer at skifte til Sparxpres. Det vil de ikke fortryde.

Publiceret d.
13. juni 2022