×

Økonomisikring - Sikre dine betalinger

– til dig, der gerne vil være på den sikre side

Har du tænkt på, hvad der sker med din økonomi, hvis du pludselig mister din faste indkomst ved arbejdsløshed eller sygdom?
Er du medlem af en a-kasse, får du under 18.866 kr. (2019 sats) om måneden, og det er endda FØR SKAT. Det samme er tilfældet, hvis du bliver syg og skal klare dig for sygedagpenge.

  • Kan du tåle at gå væsentligt ned i indkomst?
  • Kan du stadig betale de faste udgifter som fx. husleje, bil og telefon?
  • Har du stadig råd til skiferien, eller hvad du holder af at gøre, når du har fri?
  • Kan du undvære bilen, computeren og internetforbindelsen?
  • Kan du fortsat betale afdragene på lån og kontokort?

ØkonomiSikring er en forsikring, som giver dig en økonomisk håndsrækning, når du har allermest brug for det. Den dækker den månedlige betaling på dit lån ved ufrivillig arbejdsløshed eller midlertidig uarbejdsdygtighed (sygdom eller ulykke).

ØkonomiSikring – en ekstra sikkerhed
I samarbejde med forsikringsselskabet AXA kan vi tilbyde ØkonomiSikring, som betaler de månedlige ydelser på lånet i tilfælde af arbejdsløshed, uarbejdsdygtighed og dødsfald. Det giver dig og familien større økonomisk sikkerhed.

Med ØkonomiSikring med løbende udbetaling i ryggen behøver du ikke bekymre dig om betalingen af dit lån, hvis der skulle ske dig noget uforudset. ØkonomiSikring vil træde til og overtage dine månedlige betalinger på dit lån i op til 12 måneder i tilfælde af, at du:

Ufrivilligt bliver arbejdsløs - De første 30 dage fra godkendt skadesdato er en selvrisikoperiode. De efterfølgende 30 dage er din optjeningsperiode. Du er derfor berettiget til første ydelse efter 60 sammenhængende dage, hvor du har været ledig og til rådighed for arbejdsmarkedet. (lønmodtagere, der arbejder min. 16 timer om ugen).

Midlertidig uarbejdsdygtig - De første 30 dage fra godkendt skadesdato er en selvrisikoperiode. De efterfølgende 30 dage er din optjeningsperiode. Du er derfor berettiget til første ydelse efter 60 sammenhængende dage, hvor du har været 100% uarbejdsdygtig.

Det er den bedste sikkerhed du kan give dig selv og dine nærmeste.
Udbetalingen, som er indkomstskattefri kan udgøre op til 3.500 kr. pr. måned, og den samlede udbetaling kan i alt beløbe sig til 24 gange den månedlige betaling, hvis du bliver udsat for flere hændelser.

Så lidt koster ØkonomiSikring med løbende udbetaling
Præmien for ØkonomiSikring beregnes som 7% af lånet og dækker dig i helt op til 48 måneder. Er I to, der har oprettet lånet sammen, kan I begge blive sikret med ØkonomiSikring.

Hvad skal du gøre?
Sæt kryds på ansøgningsskemaet, hvis du vil opnå større økonomisk tryghed for dig og din familie.

Du kan tegne ØkonomiSikring, hvis du er:

  • Mellem 18 og 65 år
  • Bosiddende i Danmark
  • Lønmodtager i Danmark (min. 16 timer pr. uge) og ikke ansat i fleksjob, eller lignende ordning med løntilskud eller ansat i et vikariat.

Desuden skal du være indforstået med, at sygdom, personskade eller kommende arbejdsløshed, som du har eller burde have kendskab til, ikke dækkes af forsikringen.

AXA betaler Sparxpres en provision til dækning af udgifterne ved at tilbyde ØkonomiSikring.
Se faktaark for ØkonomiSikring - klik her
Se fuldstændig Forsikringsbetingelser for ØkonomiSikring - klik her

Har du allerede en ØkonomiSikring og ønsker at anmelde en forsikringshændelse – så klik her.