×

Vilkår & privatlivspolitik

SPARXPRES' vilkår er til enhver tid gældende, når du bruger/benytter dig af SPARXPRES' tjenester. Du (herefter Ansøger) accepterer alle vilkår og betingelser, samt vores Cookie- og Privatlivspolitik ved at interagere med enten vores hjemmeside, www.sparxpres.dk eller andre af vore kontrollerede kanaler (herefter SPARXPRES).

Alle vores produkter og lån markedsføres altid ansvarligt, og vi tilbyder långivning på fair vilkår. Det vil sige, at Ansøger tydeligt informeres om alle relevante vilkår og priser på udbudte produkter og alle herved forbundne rettigheder og forpligtigelser inden en eventuel indgåelse af låneaftale mellem Ansøger og SPARXPRES.

Personlige oplysninger

Ved brug af Hjemmesiden, herunder men ikke begrænset til formularer eller beregnere, accepterer Ansøgeren, at der løbende kan registreres generelle og personfølsomme oplysninger (herunder fulde navn, e-mailadresse, RKI-status, lønindkomst mv.) blandt andet i forbindelse med udarbejdelse af et lånetilbud.

SPARXPRES sikrer, at al kommunikation og eventuel dataudveksling mellem SPARXPRES og Ansøgeren via Hjemmesiden sker krypteret, samt at særligt personfølsomme oplysninger lagres krypteret hos SPARXPRES.

Uddybende information om hvordan SPARXPRES håndterer Ansøgerens personlige oplysninger er oplyst i Privatlivspolitik.

Ansøgers rettigheder

Ansøgeren kan til enhver tid, i henhold til Lov om behandling af personoplysninger, få oplyst, hvordan SPARXPRES behandler personlige oplysninger, hvilke oplysninger der er registreret om Ansøgeren og hvilke samarbejdspartnere oplysningerne eventuelt udveksles med.

Uddybende information om hvordan SPARXPRES håndterer Ansøgerens personlige oplysninger er oplyst nederst under Cookie- og Privatlivspolitik.

Information om samtykke til markedsføring

Ved ansøgning gennem Hjemmesiden kan Ansøgeren give samtykke til at modtage markedsføring fra SPARXPRES. Samtykket sikrer, at SPARXPRES kan give Ansøgeren den bedst mulige oplevelse ved ansøgning af lånetilbud gennem SPARXPRES. Ved samtykke accepteres, at SPARXPRES anvender den af Ansøgeren oplyste information til at markedsføre SPARXPRES' tjenester og produkter via e-mail, SMS eller andre lignende medier.

Ansøgerens oplysninger vil aldrig blive videregivet eller solgt til tredjepart uden samtykke.

Samtykket til at modtage kommunikation fra SPARXPRES kan til enhver tid tilbagekaldes ved automatisk framelding via et frameldingslink i udsendte e-mails, ved at tage kontakt til kundeservice hos SPARXPRES (info@sparxpres.dk) eller ved skriftlig kontakt til SPARXPRES.

Ansvarsfraskrivelse

SPARXPRES kan ikke gøres erstatningsansvarlig for de på Hjemmesiden oplyste informationer, såfremt eventuelle mangler skyldes samarbejdspartnere, øvrige tredjeparter eller andre forhold, som er uden for SPARXPRES' kontrol, herunder men ikke begrænset til nedbrud af eller manglende adgang til IT-systemer, sabotage, computervirus mv.

 

Cookie- og privatlivspolitik
Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics
HasOffers
Vi henviser også til denne liste over hyppige tredjeparter ved digital annoncering. Se listen her!

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller gennemfører en ansøgning om et lån via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt eventuelle andre oplysninger, som du oplyser os via formularer. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og bank- og beskæftigelsesforhold. Det vil typisk være i forbindelse med din låneansøgning.

Datasikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

SPARXPRES opfylder derfor også alle lovkrav om krypteret teknologi til overførsel af persondata af følsom karakter, såsom bl.a. (men ikke begrænset til) navn, e-mailadresse, RKI-status, telefonnummer, adresse, arbejdsforhold og økonomi.

Indsamling og lagring af førnævnte data opbevares krypteret og fortroligt.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@sparxpres.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver af og dataansvarlig for SPARXPRES

Websitet ejes og publiceres af

SPARXPRES
Adelgade 8
7800 Skive

CVR: 13 73 75 84

Telefon: +45 96 16 13 00
E-mail: info@sparxpres.dk