Foråret er på vej: Tid til ny cykel? 

Trænger din tohjulede til en opgradering, så er vi klar til at hjælpe dig tættere på drømmen med XpresPay. 

Mand med sin nye cykel, betalt med delbetaling via XpresPay

Vi har ventet længe, men endelig kan vi skimte temperaturer over 10 grader, og vintergækkerne er begyndt at pible frem. Og måske kribler det i dig for at komme ud på den tohjulede. 

Foråret betyder længere dage og trangen til at komme ud i naturen stiger i takt med det mildere vejr. For mange betyder det også, at den tohjulede kommer ud af skuret og bliver støvet af. Men måske trænger cyklen til en opgradering? Eller måske er det i år, at junior skal begynde at cykle i skole?

Køb ny cykel uden at sprænge dit budget

Med XpresPay kan du komme tættere på en ny cykel uden at vælte dit budget. XpresPay er et fleksibelt tilbud, som giver dig mulighed for at få en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Med kreditten kan du nemt og hurtigt blive klar til at handle hos de mere end 800 butikker og webshops, vi samarbejder med. Heriblandt er en lang række af cykelhandlere. 

Sådan fungerer XpresPay

Du ansøger nemt og hurtigt om en kredit direkte på xprespay.dk og får svar inden for 24 timer. Når du skal betale dine varer i en webshop, vælger du blot XpresPay og godkender betalingen med MitID. Når du skal betale med XpresPay i en fysisk butik, scanner du blot den QR-kode, der er tilknyttet butikken og godkender med MitID. 

Ansøg om XpresPay

Læs mere om XpresPay