Nyhed: Betal med XpresPay hos VVS-eksperten 

Vvseksperten B2C 1600X1200

Kom i gang med gør-det-selv-projektet uden at tømme din konto. Nu kan du nemlig også betale med XpresPay hos VVS-Eksperten. 

Listen over butikker og webshops, der modtager betaling med XpresPay, bliver løbende længere og længere. Og en af de helt nye butikker på listen er VVS-Eksperten. Det betyder, at du kan komme tættere på drømmen om et nyt badeværelse eller andre gør-det-selv-projekter, uden at du tømmer din konto. 

VVS-Eksperten er en landsdækkende kæde af fysiske butikker og en webshop, der sælger alt inden for VVS-artikler til både private og professionelle. Her får du landets bedste priser på VVS-artikler og ikke mindst får du rådgivning fra faglærte håndværkere. 

Find dit næste køb hos VVS-Eksperten. 

Fleksibel betaling med XpresPay 

Med en XpresPay-kredit kan du nemt og hurtigt få en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. og dermed give dig selv friheden til at købe lige det, du har brug for. Når først du har fået godkendt din ansøgning, bestemmer du helt selv, hvornår du bruger den, og hvad du bruger den på.  

Kreditten kan du bruge hos de mere end 900 butikker og webshops, vi samarbejder med. Og altså nu også hos VVS-Eksperten. 

Fordele med XpresPay 

  • Du kan få en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. 
  • Kreditten kan bruges til at betale varer hos de mere end 900 butikker og webshops, vi samarbejder med. 
  • Der er ikke noget minimumsbeløb, når du handler. 
  • Betalingen foregår let via en QR-kode og dit MitID. 
  • Du betaler kun en månedlig ydelse, hvis der er trukket penge på kreditten. 
  • Det er gratis af oprette en XpresPay-kredit.   
  • Du får svar på din ansøgning inden for 24 timer. 

 

Ansøg om XpresPay 

Læs mere om XpresPay ➡