Nyklippet græsplæne hver dag?

Hører du også til en af dem, der nyder synet af en nyslået græsplæne, men bare har svært ved at følge med i vækstsæsonen. Lad en robotplæneklipper klare arbejdet for dig.  

Robotplæneklipper 1600X900

Synes du også, at græsplænen trænger til at blive slået allerede få dage efter, du har været i gang med plæneklipperen? Så er en robotplæneklipper måske noget for dig - og husk, du kan dele betalingen op med en XpresPay-kredit.

En nyslået græsplæne gør bare haven lidt mere indbydende. Men er du en af dem, der har svært ved at finde tiden til at suse rundt bag plæneklipperen, så har vi måske løsningen til dig. Du kan nemlig betale din nye robotplæneklipper hos med en XpresPay-kredit hos en række af vores samarbejdspartnere. På den måde bliver købet gjort mere overskueligt, og du behøver ikke at tømme din konto. 

Sådan fungerer XpresPay

Du ansøger nemt og hurtigt om en kredit direkte mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. og får svar inden for 24 timer. Du kan bruge kreditten til at betale varer i de næsten 900 butikker og webshops, vi samarbejder med.
Når du skal betale dine varer i en webshop, vælger du blot XpresPay og godkender betalingen med MitID. Når du skal betale med XpresPay i en fysisk butik, scanner du blot den QR-kode, der er tilknyttet butikken og godkender med MitID. 

Ansøg om XpresPay

Læs mere om XpresPay