Sommertid = nyt udstyr til dine hobbyer

Dagene bliver længere, og det giver både mere tid og lyst til at dyrke dine udendørs hobbyer. Med XpresPay kan du sikre, at du ikke går ned på udstyr.

Sparxpres Golfexperten 1600X900

Selvom det gode forårsvejr lader vente lidt på sig, kan vi nu rigtig mærke, at lyset vender tilbage. Det betyder også mere tid til dine udendørs hobbyer. Med en XpresPay-kredit kan du blive helt klar til den nye sæson, uden at du behøver at tømme din konto.

Måske er det tid til at finde nyt udstyr til golfbanen eller til at skifte den gamle racer ud med en ny model? Med XpresPay kan du nemt og hurtigt at få en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr.

Du kan bruge kreditten til at betale varer i de næsten 900 butikker og webshops, vi samarbejder med.
Så uanset hvilken hobby, du dyrker eller gerne vil i gang med, har vi en samarbejdspartner, der har præcis det udstyr, du skal bruge.

Gå aldrig ned på udstyr - køb uden at vælte dit budget

Med XpresPay kan du for eksempel komme tættere på en ny golfvogn, golfbag eller nye jern uden at du behøver at tømme din konto. Er du mere til en tur på racercyklen på landevejen eller mountainbiken i skoven, hjælper vi dig også på vej.

Sådan fungerer XpresPay

Du ansøger nemt og hurtigt om en kredit direkte på xprespay.dk og får svar inden for 24 timer. Når du skal betale dine varer i en webshop, vælger du blot XpresPay og godkender betalingen med MitID. Når du skal betale med XpresPay i en fysisk butik, scanner du blot den QR-kode, der er tilknyttet butikken og godkender med MitID. 

Ansøg om XpresPay

Læs mere om XpresPay