Gå til hovedindhold
Computer åbnet på SparXpres.dk

Sammen kan vi skabe bedre resultater

Sparxpres har siden 1992 har udviklet og drevet koncepter indenfor:

  • Forbrugsfinansiering
  • Elektroniske gavekortløsninger

Vi leverer løsninger til det danske marked - både direkte til markedet og i tæt samarbejde med samarbejdspartnere i detailhandlen.

I Sparxpres er vi 20 engagerede medarbejdere hvoraf 3 er kundechefer, som besøger vores partnere i hele landet, da dialog og tæt samarbejde er kernen i vores DNA.

Så nemt er det

Her kan du få overblik over, hvor nemt det er for dig som forretning at lade dine kunder gennemføre et lån igennem Sparxpres.

  • Kontakt os på 96 16 13 29
  • Dit behov afdækkes
  • Din løsning sammensættes
  • Opsætning og du er kørende
Erhverv · Foto 3

Skab øget salg med finansiering og gavekort

Med en finansieringsløsning via Sparxpres får du mulighed for at tilbyde dine kunder at dele betalingen af en vare op i mindre bidder. Det kan øge mængden af kunder, der køber varer i din butik eller webshop.

Vi tilbyder også samarbejde om gavekort, der er en oplagt mulighed, hvis du ønsker en ny fast indtægtskilde. Med en gavekortsløsning fra Sparxpres er du sikret omsætningen, så snart gavekortet bliver købt. Kunden kan herefter betale varer med gavekortet.

Dame og mand på et kontor hos SparXpres
Ordentlighed i fokus

Ordentlighed i fokus

Vi låner kun penge til kunder, hvis de har råd. Derfor gennemgår alle ansøgere en grundig kreditværdighedsvurdering, inden vi godkender lånet. På den måde sikrer vi, at lånet ikke går på kompromis med et fornuftigt månedligt rådighedsbeløb og kundens økonomiske balance.