Sådan har Black Iron Horse øget omsætningen ved at tilbyde sine kunder delbetaling 

Sparxpres Black Iron Horse · 800X400

Hos Black Iron Horse bliver finansieringsløsningen fra Sparxpres brugt flittigt som både salgsværktøj fysisk i butikken og på webshoppen, men også som markedsføringsværktøj på Instagram, fortæller medejer af virksomheden, der producerer bæredygtige ladcykler her i Danmark.  

Siden Maj 2019 har Black Iron Horse kunnet tilbyde sine kunder at dele betalingen af deres nye ladcykel op i mindre bidder – og det er noget, der har virket, fortæller Mike Eschen.  

-Finansieringsløsningen er helt klart med til at udvide vores kundegrundlag. Kunderne kommer i sidste ende af med samme beløb, der er bare forskel på, om de skal af med alle pengene på en gang, eller om de vælger at dele det ud over flere måneder. Nogle kunder har ikke lyst til at vente, til pengene er sparet op, og for dem er afbetalingsløsningen perfekt, fortæller han.  

Nem løsning og stærkt salgsargument

Ud over at give flere kunder mulighed for at kunne købe en ladcykel, har finansieringsløsningen ifølge Mike Eschen også været nem at implementere og bruge i dagligdagen.  

- Løsningen er rigtig godt bygget op, og den fungerer godt i praksis. Vi mærker den faktisk ikke rigtigt i dagligdagen, hvilket jo er positivt. Kunderne har også taget godt imod løsningen. Vi oplever slet ikke noget negativ feedback fra kunderne, fortæller han og fortsætter:  

- Vi bruger finansieringsløsningen som salgsargument over for kunderne, som kommer fysisk ind i butikken. Derudover har vi også brugt løsningen på Instagram som markedsføringsredskab. Her skriver vi, hvad en cykel vil koste om måneden frem for det fulde beløb. Og så bruger vi selvfølgelig også løsningen på vores hjemmeside, hvor kunderne kan se, hvad en cykel vil koste fordelt over x-antal måneder. 

Finansieringsløsningen fungerer på den måde, at kunderne - hvad enten det er fysisk i forretningen eller i den online webshop - udfylder en låneansøgning, og inden for kort tid modtager de svar på, om lånet er blevet godkendt. Det er med til at sikre, at ingen kunder køber varer, som de ikke har råd til. 

Hos Black Iron Horse har finansieringsløsningen virket som et stærkt salgsargument, der har haft positiv indvirkning på salget af cykler.  

- De cykler vi har solgt gennem Sparxpres, er cykler, som vi ikke ellers ville have solgt, hvis ikke vi havde et finansieringssamarbejde. Det har haft en positiv betydning for vores salg, i og med flere har fået mulighed for at købe vores ladcykler med det samme, i stedet for at skulle vente på at have sparet op, slutter Mike Eschen. 

Publiceret d.
9. november 2022