Gå til hovedindhold

Om Sparxpres

Sparxpres tilbyder forbrugslån til private kunder. Derudover giver Sparxpres’ finansieringsløsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med køb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Endelig tilbyder vi også cityforeninger, centre og kæder en attraktiv løsning til håndtering af gavekort.

Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores kundechefer og supportmedarbejdere er tilgængelige inden for åbningstider, der er tilpasset detailhandlen.

Dame og mand på et kontor hos SparXpres

Historien om Sparxpres

Sparxpres så dagens lys i 1992 og har i 30 år leveret forbrugsfinansiering til privatkunder. Sparxpres har i alle årene haft sit hovedkontor i Skive, men har kundechefer, der arbejder på både Sjælland, Fyn og i Jylland.  

Bæredygtige tiltag 

 Når det gælder bæredygtighed, følger Sparxpres samme krav og frivillige tiltag, som Spar Nord opererer ud fra. Det vedrører blandt andet investering, finansiering, governance og vores eget aftryk på fx klimaet og miljøet. Derudover har vi fokus på en række konkrete tiltag:  

 Vi digitaliserer så meget som muligt og sparer på den måde papir, tryk og fragt.  

  • Vi holder møder og rådgiver i stor udstrækning digitalt, så vi reducerer kørsel.  
  • Vi tilbyder gavekort i bæredygtige materialer.  
  • Vi giver kunder mulighed for at købe dyrere varer med en længere levetid til gavn for miljøet.  
  • Vi giver kunder mulighed for at købe elcykel som erstatning for en bil.  

 Læs mere om ESG i Spar Nord  

Ansøg Nu · Foto 2

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål om lån, eller er du i tvivl om vilkårene?
Så er der hjælp at hente i kundeservice.