Om Sparxpres

Sparxpres tilbyder forbrugslån til private kunder. Derudover giver Sparxpres’ finansieringsløsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med køb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Endelig tilbyder vi også cityforeninger, centre og kæder en attraktiv løsning til håndtering af gavekort.

Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror vi på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores kundechefer og supportmedarbejdere er tilgængelige inden for åbningstider, der er tilpasset detailhandlen.

Historien om Sparxpres

Sparxpres så dagens lys i 1992 og har i 30 år leveret forbrugsfinansiering til privatkunder. Oprindeligt udspringer Sparxpres af Spar Bank Vest, men da Spar Bank Vest fusionerede med Spar Nord i 2012, blev Sparxpres en del af Spar Nord. Sparxpres har i alle årene haft sit hovedkontor i Skive, men har kundechefer, der arbejder på både Sjælland, Fyn og i Jylland.  

En del af Spar Nord

Sparxpres blev i 2012 en del af Spar Nord, der er Danmarks femtestørste bank. Det betyder, at der bag os står en stærk finansiel institution, der blandt andet er SIFI-certificeret. I og med at Sparxpres er en del af Spar Nord, følger vi også samme regler, rammer og ikke mindst de værdier, der kendetegner Spar Nord.

Bæredygtige tiltag 

 Når det gælder bæredygtighed, følger Sparxpres samme krav og frivillige tiltag, som Spar Nord opererer ud fra. Det vedrører blandt andet investering, finansiering, governance og vores eget aftryk på fx klimaet og miljøet. Derudover har vi fokus på en række konkrete tiltag:  

 Vi digitaliserer så meget som muligt og sparer på den måde papir, tryk og fragt.  

  • Vi holder møder og rådgiver i stor udstrækning digitalt, så vi reducerer kørsel.  
  • Vi tilbyder gavekort i bæredygtige materialer.  
  • Vi giver kunder mulighed for at købe dyrere varer med en længere levetid til gavn for miljøet.  
  • Vi giver kunder mulighed for at købe elcykel som erstatning for en bil.  

 Læs mere om ESG i Spar Nord  

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål om lån, eller er du i tvivl om vilkårene?
Så er der hjælp at hente i kundeservice.