Gavekort Vesthimmerland: En samlet moderne gavekortløsning

Gavekort Vesthimmerland

I et tæt samarbejde har de fire handelsstandsforeninger i Vesthimmerland sammen med Sparxpres og Spar Nord sammensat et elektronisk gavekort, der kan benyttes i de butikker, som er medlem af en af de 4 handelsforeninger i hele Vesthimmerland.

En sammenlægning af nye byer samt eksisterende byer i en og samme gavekortløsning blev resultatet efter de fire handelsstandsforeninger i Vesthimmerland, Sparxpres og Spar Nord Løgstør igangsatte et målrettet samarbejde. Med Gavekort Vesthimmerland kan borgerne nu benytte ét gavekort i en lang række af butikker på tværs af Aalestrup, Farsø, Løgstør og Aars.

Handelsforeningerne i Farsø og Løgstør havde i forvejen kendskab til Sparxpres, da begge handelsforeninger har haft et mangeårigt samarbejde med Sparxpres omkring gavekortløsning.

- Med en udvidelse af gavekortet, hvor nu Aars og Aalestrup er blevet tilkoblet, kan vi nu tilbyde kunderne en lang række fordele til et bredt omfang af butikker i Vesthimmerland. Her vil kunderne blandt andet opnå besparelser ved at have et kort til det hele. Gavekort Vesthimmerland blev oven i købet en af de allerførste ombord på vores helt nye gavekortløsning, som både kan håndtere mangnetstribe-kort og kontaktløse kort (chipkort). Så med vores nye set up kan vi nu præsentere et langt mere tidssvarende og moderne produkt til alle vores kunder, fortæller Simon Rølmer, Kundechef hos Sparxpres erhverv, og uddyber:

- Samtidigt er gavekortet også ganske brugervenligt for slutbrugeren, da man via sin mobiltelefon altid kan tjekke saldoen på kortet, og ligeledes kan man også se i hvilke butikker, man har benyttet gavekortet.

Som Handelschef i Aars er Jesper Nielsen ligeledes begejstret for optimeringen af et gavekort, der kan benyttes i Vesthimmerland.

- Da jeg blev kontaktet af Simon Rølmer fra Sparxpres, blev det klart, at vi med et nyt moderne gavekort kan tilbyde borgerne i lokalområdet nogle fordelagtige løsninger. Spar Nord Løgstør har hertil bidraget med nyttige input, der har forstærket processen. Koordinationen og samspillet med de involverede samarbejdspartnere har været positivt, da alle vil hinandens og lokalområdets bedste. Målsætningen er, at vi skal styrke og give handelslivet i lokalområdet de bedst mulige rammer, fortæller Jesper Nielsen, som udover at være handelschef i Aars også er direktør for Vesthimmerlands gavekortet.

Hos Spar Nord Løgstør kan der ligeledes spores stor optimisme over resultatet af et godt samarbejde, der skal bidrage med at understøtte et blomstrende handelsliv i kommunen.

Publiceret d.
8. februar 2024