XpresPay – nem og attraktiv delbetalingsløsning for dine kunder 

Xprespay Dor · 1600X900

XpresPay er et tilbud, som giver privatkunder mulighed for at få en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Kreditten kan kunden bruge til at betale varer i de webshops og fysiske butikker, der modtager betaling via XpresPay. Løsningen er helt uden omkostninger for dig.

Black Friday og juletiden står for døren, og mange kunder sidder i år lidt ekstra stramt i det på grund af den turbulente verdenssituation. Den situation kan vores nye delbetalingsløsning imødekomme. Vi kalder løsningen XpresPay - læs mere på xprespay.dk.  

Tilbyder du ikke allerede kunderne at betale via XpresPay, så kontakt os med det samme på support@sparxpres.dk.

Kunden bestemmer selv, hvad kreditten skal bruges på og betaler nemt ved brug af MitID. Der er ikke noget minimumsbeløb, når kunden vil handle.  

Sådan fungerer XpresPay

Ingen omkostninger for din forretning 

XpresPay er ikke kun en god mulighed for kunden. Det er også en god mulighed for dig og din forretning, uanset om den er online eller fysisk. Ved at foreslå kunden muligheden for at søge om en kredit kan du øge chancen for at gennemføre et salg. Løsningen er uden omkostninger for din forretning, og I får varens fulde beløb ved et køb. 

Vilkår for kunden

Kunden ansøger nemt om en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. direkte på xprespay.dk. 

  • Kunden betaler 10,20% i rente af det brugte beløb. 
  • Kunden betaler et månedligt gebyr på 15 kr., hvis der er trukket penge på kreditten. 
  • Kunden afdrager kreditten med 225 kr. på varer under 10.000 kr. | 450 kr. på varer under 20.000 kr. | 675 kr. på varer under 30.000 kr. | 900 kr. på varer under 40.000 kr. | 1.125 kr. på varer under 50.000 kr.
  • Kunden betaler maksimalt 14,02 % i ÅOP, hvis hele kreditten er brugt. 

Kontakt os, hvis du ønsker at tilbyde dine kunder at betale med XpresPay 

Ønsker du at tilbyde dine kunder at betale med XpresPay, så kontakt os på support@sparxpres.dk. Vil du vide mere om dine samlede muligheder for finansieringsløsninger til dine kunder, så kontakt en af vores kundechefer. 

Publiceret d.
31. oktober 2023