Husk korrekt skiltning og undgå bøder

Kvinde ansøger om lån via SparXpres.dk på en café

Når du som samarbejdspartner tilbyder kunder at betale via en finansieringsløsning fra Sparxpres, øger du mængden af potentielle købere af dine produkter. Men husk på, at der også er en række krav til korrekt skiltning i den forbindelse. Hos Sparxpres hjælper vi dig på vej. 

Har du en butik eller en webshop, hvor du tilbyder kunden at købe varer med delbetaling, gælder der en række regler for, hvordan du skal skilte. Det er vigtigt, at skiltningen sker efter gældende lovgivning, ellers risikerer du at få en bøde. Hos Sparxpres har vi gjort det nemt for dig at skilte korrekt.  

Skiltning i fysisk butik 

Har du en butik, der tilbyder en finansieringsløsning til køb af varer, er det et krav, at du sætter et standardomkostningsskilt op i butikken. Der skal være et skilt for hvert af de tilbud (rente/omkostninger), du tilbyder kunden: 

  • Log på Partner Login og download det lovpligtigt standardomkostningsskilt, der er aktuelt for dig. 
  • Print skiltet, og sæt det op i butikken. 
  • Har du ikke en printer, kan du bestille standardomkostningsskiltet via support@sparxpres.dk.  

Skiltning på hjemmeside eller webshop 

Tilbyder du kunder at finansiere deres køb via delbetaling på din hjemmeside eller webshop, skal du linke til en side med informationer omkring tilbuddet. Standardomkostningerne vises i ansøgningsskemaet.

  • Log på Partner Login og find en guide til, hvordan du sikrer, at du oplyser korrekt om diverse vilkår på din webshop. 
  • Download evt. standardgrafik og brug det i din webshop.

Benytter du XpresWebSale standardløsning, gør vi det nemt for dig. Standardomkostningerne vises direkte i modulet og i ansøgningsskemaet, og vi linker desuden til en informationsside.

Kontakt os og få rådgivning 

Er du i tvivl om, hvilke regler der gælder for dig, er du velkommen til at kontakte os på support@sparxpres.dk. Vi rådgiver dig, så du sikrer, at skiltning og annoncering lever op til gældende lovgivning. Vi henviser desuden til vores samarbejdsaftale og forretningsbetingelser. 

 

Publiceret d.
12. juli 2022