• Nyhedsarkivarrow-right-1
  • Jacobsen Plus: “Finansieringsløsningen har givet os kunder, som har handlet, fordi de kunne dele betalingen op”

Jacobsen Plus: “Finansieringsløsningen har givet os kunder, som har handlet, fordi de kunne dele betalingen op”  

Sparxpres Kundecase · 1600X900

Hos Jacobsen Plus oplever de både glade kunder og større salg, når de præsenterer kunderne for finansieringsløsningen gennem Sparxpres. Løsningen bruger de som integreret salgsværktøj på både deres webshop og i den fysiske butik i Horsens. 

Siden 2018 har Jacobsen Plus kunnet tilbyde sine kunder at dele betalingen af deres nye møbler op i mindre bidder. Det har ifølge Ecommerce Manager, Simone Friis Hansen, været med til at udvide virksomhedens kundegrundlag.  

- Vi sælger mange dyre designermøbler, som hører til kategorien overvejelseskøb for langt de fleste. Derfor tror jeg også helt klart, at vi gennem finansieringsløsningen har fået nye kunder, som har handlet, fordi de kunne dele betalingen op, fortæller hun. 

Jacobsen Plus oplever særligt, at finansieringsløsningen øger muligheden for at sælge kunden drømmemøblerne frem for et billigere – og måske mindre tilfredsstillende alternativ. 

- Det er generelt meget lettere at overbevise kunden om, at de skal vælge det møbel, de drømmer om, frem for et billigere alternativ, når man kan tilbyde en så fordelagtig aftale, som den vi kan lave gennem Sparxpres, fortæller hun og fortsætter:  

- Kunderne bliver positivt overraskede over, at denne finansieringsløsning findes. Vi oplever, at der åbner sig nye muligheder op for dem, og at de er mere tilbøjelige til at gennemføre købet nu gennem Sparxpres frem for at skulle vente et år, fordi de skal spare op først.

En nem og overskuelig løsning 

Simone Friis Hansen mener også, at finansieringsløsning falder i god jord ved kunderne, særligt i deres high-end kategori, fordi det gør beløbet mere spiseligt – og fordi finansieringen er rente- og gebyrfrit.  

- Vi oplever, at løsningen er nem og overskuelig for kunden, fordi de kan se, hvad de skal betale over 10, 20 eller 30 måneder. Derudover mister kunderne heller ikke penge, ved at benytte sig af finansieringsløsningen, da slutbeløbet er det samme.

Løsningen var nem at implementere - både online og offline 

Samarbejdet mellem Sparxpres og Jacobsen Plus er tilpasset butikkens ønsker og behov, hvilket ifølge Simone Friis Hansen betød det hele, da de skulle vælge finansieringspartner. 

- Sparxpres kunne levere en simpel og overskuelig løsning, som var nem for os at implementere på både vores webshop og i butikken. Den giver kunderne et godt overblik over deres finansieringsmuligheder. Så overordnet set, er vi rigtig tilfredse med vores samarbejde med Sparxpres, fortæller Simone Friis Hansen afslutningsvist.   

Lyder finansieringsløsningen som noget for din forretning?  

Læs mere om finansieringsløsningen fra Sparxpres og om, hvor nemt det er lige her.

Publiceret d.
7. november 2022