Gå til hovedindhold

Lavpris Træ: XpresPay gør byggeprojektet realistisk for flere kunder  

Lavpris træ har optimeret med XpresPay

Hos Lavpris Træ, der sælger træ og byggetilbehør til privatkunders gør-det-selv-projekter, kan kunderne betale med XpresPay. Det giver flere kunder mulighed for at igangsætte projektet, og samtidig er det en løsning helt uden omkostninger for Lavpris Træ.  

Lavpris Træ er en trælasthandel, der sælger varer til primært privatkunder på hele Sjælland. Virksomheden sælger varer fra dens fire afdelinger i Næstved, Slagelse, Hillerød og Køge, men også Lavpris Træs webshop står i dag for en stor del af den samlede omsætning.   

Netop på webshoppen tilbyder trælasthandlen deres kunder at betale med XpresPay. Det betyder, at flere kunder har mulighed for at realisere deres gør-det-selv-drømme, fordi de via XpresPay-kreditten kan dele betalingen op i mindre bidder. For Lavpris Træ er XpresPay-løsningen enkel og helt uden omkostninger.  

Fin service til kunderne  

Jesper Frederiksen ser XpresPay som en mulighed for at stille en fin service til rådighed for kunderne, uden at det går ud over indtjeningen.

- XpresPay giver os mulighed for at tilbyde kunden en ekstra service, uden at det har nogen omkostninger for os. Det er ikke alle kunder, der lige har 50.000 kr. til at stå på kontoen til den terrasse, de gerne vil bygge, men de har måske 3.000 kr. om måneden i et antal måneder. Og for os er det underordnet, hvordan kunden afdrager, så længe vi får vores betaling med det samme. Og det får vi med XpresPay, siger Jesper Frederiksen, der er afdelingsleder i Lavpris Træ.  

Nemt og enkelt: Sparxpres sørger for det hele  

En af de helt store fordele ved XpresPay er, at betalingsløsningen er utrolig nem at etablere i både butik og i webshop.  

- Det er virkelig nemt at få XpresPay installeret og at holde det ajour. Vi fik eksempelvis ny hjemmeside for nylig, hvor jeg ringede direkte til Jens fra Sparxpres, som hurtigt sørgede for, at vores plugin til XpresPay blev opdateret, siger Jesper Frederiksen.  

Som det er lige nu, er alle varer på Lavpris Træs webshop markeret med XpresPay som betalingsmulighed. På den måde kan kunderne tydeligt se muligheden, når de handler. Og har kunden ikke allerede en XpresPay-kredit, er det er også her, at vedkommende kan blive guidet ind til en ansøgningsproces. I de fysiske butikker overvejer Jesper Frederiksen og co. lige nu, om de fremover også skal gøre opmærksom på XpresPay som betalingsmulighed.   

Om XpresPay  

XpresPay er et tilbud, som giver privatkunder mulighed for at få en kredit på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Kreditten kan kunden bruge til at betale varer i de webshops og fysiske butikker, der modtager betaling via XpresPay. Løsningen er helt uden omkostninger for din forretning. Og der er ikke noget minimumsbeløb, når kunden handler.  

Vil du høre mere om XpresPay 

Lyder XpresPay som en interessant løsning til din forretning og dine kunder, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores kundechefer.  

Kontakt os

Morten MOST
Morten Stasiak
Kundechef, Sjælland og Fyn
Sparxpres
Iver Raun ICR
Iver C. Raun
Kundechef, Jylland
Sparxpres
Publiceret d.
15. februar 2024