Gå til hovedindhold

Music Group Denmark: XpresPay er en rigtig god mulighed for vores kunder 

1600X900 Music Group Denmark

Nordens største online musikforhandler Music Group, der blandt andet står bag SoundStoreXL og DrumCity, har gennem en årrække været partner hos Sparxpres. Her tilbyder de deres kunder delbetaling og betaling med XpresPay. Begge muligheder er attraktive for både kunderne og for forretningen. 

Music Group Denmark er en non stop shop for alt, hvad der har med lyd at gøre. Det gælder eksempelvis instrumenter, DJ-udstyr, hi-fi-udstyr og udstyr til optagelse af podcasts.  Virksomheden tæller blandt andet de to webshops DrumCity og SoundStoreXL, hvor sidstnævnte i dag sælger varer til kunder i hele Europa. Begge webshops har gennem en årrække tilbudt kunderne delbetaling og betaling med XpresPay. Og det er en god forretning for både de to webshops og for kunderne. Det vurderer Rasmus Kruse, der er E-commerce Specialist i Music Group Denmark.  

- Vi sælger en del produkter i den dyre ende. Det kan være en guitar til 20.000 kr. eller en DJ-pult til 30.000 kr. Her er der mange kunder, der sætter pris på, at man kan dele betalingen op, fordi det gør købet mere overskueligt. Og for os som forretning betyder det, at vi kan sælge til en bredere skare af kunder, siger Rasmus Kruse. 

Rigtig god mulighed for nye DJ’s og musikere 

Hos både DrumCity og SoundStoreXL er kundegruppen bred, og den tæller alt fra den professionelle musiker og DJ til kunder, der spiller et instrument på hobbyniveau. Rasmus Kruse ser særligt, at muligheden for at dele betalingen op er attraktiv for musikere og DJ’s, der er på vej til at gøre musikken til en indtægtskilde. 

- Hvis vi har en kunde, der er DJ eller musiker, men som ikke har fået så mange jobs endnu, så kan betaling af nyt udstyr med XpresPay eller via delbetaling være smart, fordi de så kan komme i gang med det samme og komme ud og lave nogle jobs og tjene nogle af pengene ind igen, siger Rasmus Kruse. 

XpresPay en del af produktsider på sigt 

Udover at XpresPay er en af betalingsmulighederne, når kunden kommer til checkout, så arbejder SoundStoreXL og DrumCity med at gøre muligheden mere tydelig på deres produktsider. 

- Lige nu er vi i dialog med udviklerne hos Sparxpres om, at de kan levere en grafik, der passer til vores produktsider, så vi på den måde kan gøre det tydeligt overfor kunden, at det er muligt at betale med XpresPay-kreditten, fortæller Rasmus Kruse. 

Han lægger desuden vægt på, at implementeringen af XpresPay på de to webshops er foregået problemfrit og med god support fra Sparxpres. Vil du høre mere om XpresPay 

Lyder XpresPay som en interessant løsning til din forretning og dine kunder, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores kundechefer.  

Kontakt os

Morten MOST
Morten Stasiak
Kundechef, Sjælland og Fyn
Sparxpres
Sparxpres
Iver Raun ICR
Iver C. Raun
Kundechef, Jylland
Sparxpres
Publiceret d.
12. april 2024