Gå til hovedindhold

Sådan afregner vi til finansieringspartnere    

Ansøg Nu · Foto 2

Når Sparxpres afregner for et køb via vores finansieringsløsning sker det med fokus på at skabe tryghed for vores fælles kunde og med udgangspunkt i gældende regler og lovgivning. 

Finansiering gennem Sparxpres er en del af kundens samlede købsoplevelse hos jer. Derfor har vi sammen et ansvar for, at vores fælles kunde kan føle sig trygge gennem hele forløbet. Derfor sker afregning af kundens betaling fra Sparxpres til jer som finansieringspartner i tråd med Forbrugerombudsmandens anbefalinger og med baggrund i den gældende lovgivning.    

Lånebeløbet er reserveret til jer som finansieringspartner, så snart kundens låneansøgning bliver godkendt og er underskrevet, eller når kunden har betalt med XpresPay. Selve afregningen for købet sker dog først, når I udleverer varen og selv anmoder om udbetalingen – ligesom det ville være tilfældet ved en almindelig betaling. Når kunden har fået udleveret varen, anmoder I om udbetaling af betaling via et link, I modtager fra Sparxpres eller via Partner login. På den måde sikrer vi, at kunden ikke skal påbegynde med at afdrage på lånet, inden varen er udleveret.   

Fortryder kunden sin låneansøgning kan en evt. annullering af finansiering alene ske via Partner login.  

Bestillingsvarer med særlige specifikationer  

Hvis kunden har bestilt en vare, der bliver fremstillet efter særlige specifikationer eller med et tydeligt personligt præg, kan afregningen ske i forbindelse bestilling af varen.  

"Automatisk udbetaling" eller "Udbetal beløb"   

Automatisk udbetaling: Det bevilgede lån udbetales automatisk, når kunden har underskrevet aftalen om lånet. Det betyder, at I modtager beløbet 1-2 bankdage efter, kunden har underskrevet dokumentet.   

Udbetal beløb: I modtager en mail med besked om, at lånet kan udbetales. Via linket i mailen kan I udbetale beløbet, når varen/ydelsen er leveret eller afsendt. I kan også udbetale beløbet via Partner login, hvor I kan se en samlet oversigt over ventende lån, samt annullerer betalinger. 

Sådan sætter vi afregningen op  

Afregning af finansieringen til jer opsættes som følger:  

  1. Udleverer/sender I altid varen/ydelsen, straks efter lånet er godkendt, sker udbetalingen via “Automatisk udbetaling”.  
  2. I øvrige tilfælde, hvor kunden ikke får varen udleveret med det samme, sker udbetalingen via “Udbetal beløb”.  
Publiceret d.
12. december 2022