Sæt spot på delbetaling i tilbudsaviser og SoMe-annoncering

Når du tilbyder dine kunder at dele betalingen op i mindre bidder, øger du samtidig antallet af potentielle salg. Derfor anbefaler vi, at du bruger muligheden for delbetaling som en aktiv del af din markedsføring i fx tilbudsaviser og annoncering på sociale medier. 

Med delbetalingsløsningen fra Sparxpres har du en unik mulighed for at øge omsætningen i din forretning. Det skyldes, at betalingen af en vare bliver langt mere overskuelig for mange flere kunder. Kunder, der måske ikke ønsker at bruge hele deres opsparing her og nu, men som sagtens kan afsætte et mindre beløb hver måned. 

Tiltræk kunderne og øg omsætningen 

Med en god og tydelig skiltning om muligheden for at dele betalingen op i mindre dele, synliggør du over for dine kunder, at de kan gøre deres drømme til virkelighed hos din forretning. Men det er ikke kun relevant at gøre opmærksom på delbetalingen, når kunden besøger butikken eller webshoppen. Muligheden kan også bruges til at trække kunderne til. 

  • Det er en rigtig god idé at tænke delbetalingsløsningen ind i den generelle markedsføring. Eksempelvis via tilbudsaviser og annoncering på sociale medier. Det kan nemlig være med til at generere flere besøgende i butikken uanset om den findes fysisk, eller om der er tale om en webshop. Og når først kunden er inde i butikken, er sandsynligheden for et salg trods alt større, fortæller kunderchef Iver C. Raun. 

Find inspiration til markedsføring via Partner Login. 

Husk altid at få godkendt markedsføringsmaterialet, der omfatter Sparxpres, inden I annoncerer. 

Kontakt os og få rådgivning  

Har du brug får råd og sparring om, hvordan du synliggør kundens mulighed for at dele betalingen op, er du velkommen til at kontakte os på support@sparxpres.dk.  

Publiceret d.
12. juli 2022