Skab synlighed om delbetaling, og øg omsætningen

S13 · Foto 1600X900

Som samarbejdspartner hos Sparxpres har du en unik mulighed for at øge både omsætning og indtjening, fordi muligheden for delbetaling øger mængden af potentielle købere af dine produkter. God og tydelig skiltning af finansieringsløsningen er vejen frem. 

Når en kunde ser et produkt og fristes til at købe, kan drømmen hurtigt blive slukket, når øjnene falder på prisskiltet. Men med god og tydelig skiltning om muligheden for at dele betalingen op i mindre dele, gør købet overskueligt for en langt større gruppe af potentielle købere. 

- Man kan sige, at vores samarbejdspartnere - via Sparxpres - sælger drømme, der går i opfyldelse. For med en finansieringsløsning kan en større gruppe af kunder købe, selvom varens fulde pris er for uoverskuelig. Derfor opfordrer vi også vores samarbejdspartnere til at sætte spot på muligheden for at dele betalingen op. Det bringer kunden tættere på drømmen, og det giver vores samarbejdspartnere muligheden for at få flere kunder og for at øge både omsætning og indtjening, fortæller kundechef Iver Raun.

Download grafik, prisskilte og fil til markedsføring via Partner login.

Kontakt os og få rådgivning 

Har du brug får råd og sparring om, hvordan du synliggør kundens mulighed for at dele betalingen op, er du velkommen til at kontakte os på support@sparxpres.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte din lokale Kundechef: 

Morten MOST
Morten Stasiak
Kundechef, Sjælland og Fyn
Sparxpres
Iver Raun ICR
Iver C. Raun
Kundechef, Jylland
Sparxpres
Publiceret d.
14. maj 2024