Stor succes med delbetaling på webshops

Siden XpresWebSale blev introduceret i 2019, har finansieringspartnere vist stor interesse for delbetalingsløsninger til webshops. I dag bruger knap 35 % af Sparxpres’ samarbejdspartnere løsningen med stor tilfredshed, og der er mulighed for at hjælpe endnu flere finansieringspartnere med webshopløsningen.

De sidste tre år har interessen for Sparxpres’ XpresWebSale været stor. Faktisk så stor at det kom som en overraskelse for IT-arkitekt Heine Post og webkonsulent Jens D. Kirkegaard.

- Der har været enormt stor interesse for vores webløsning, og det er fedt at kunne hjælpe finansieringspartnere med at øge omsætningen i deres webshops, fortæller Jens D. Kirkegaard, og fortsætter:

- Webshops er generelt vokset gennem de seneste tre år, og det har gjort det nødvendigt for os at udvikle vores løsninger løbende, så de i højere grad understøtter et mere automatisk flow hos vores partnere. Det er vi heldigvis lykkedes ret godt med.

- Helt konkret har vi opdateret vores løsninger på DanDomain Classic, Magento og Woocommerce, hvilket gør vores løsning optimal for endnu flere webshops, supplerer Heine Post.

For at sikre en løbende udvikling har Jens D. Kirkegaard en tæt dialog med finansieringpartnere og deres IT-partnere både under opsætningen af løsningen og løbende i processen, da finansieringspartnernes inputs er en stor del af det færdige resultat.

Øget fleksibilitet og omsætning

For indehaver i B&O Herning, Kenneth Koed Lauritzen, har delbetalingsløsningen både bidraget til en øget fleksibilitet for kunderne og samtidig løftet butikkens omsætningsniveau.

- Hos os forventer vores kunder lidt ekstra – både i forhold til produkter og finanseringsløsninger. Derfor var det vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, som hurtigt kunne besvare eventuelle forespørgsler og give ordentlige lån til gode priser. Netop det synes vi, at Sparxpres har formået at imødekomme, fortæller Kenneth Koed Lauritzen og uddyber:

- Med delbetalingsløsningen har vi en anden indgangsvinkel til kunden, fordi vi har mulighed for at præsentere vedkommende for forskellige løsninger. Det har været med til at øge vores omsætning på webshoppen, fordi kunden i højere grad køber det produkt, som de ønsker, da prisen kan deles op i flere rater.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om mulighederne for at koble en finansieringsløsning på din webshop, så tøv ikke med at kontakte os.

Publiceret d.
14. juli 2022