Gå til hovedindhold

Green Heroes: “Det var logisk for mig at vælge Sparxpres som finansieringspartner”

Green Heroes 1600X900

For Green Heroes, der sælger brugte MacBooks online, skal det være nemt at være kunde. Ifølge indehaver Stig Herstal var det derfor logisk at vælge Sparxpres som samarbejdspartner.  

“Hos Green Heroes sælger vi renoverede Mac-computere til en brøkdel af, hvad en ny koster. Vi er specialister i Apple’s produkter og sælger udelukkende varer fra dem. Vi adskiller os fra konkurrenterne ved at levere høj kvalitet og den bedste og hurtigste kundeservice,” fortæller Stig Herstal om virksomhedens forretningsgrundlag, der gør det til en premium oplevelse at købe brugt.  
 

Finansieringsværktøjet var nemt at implementere 

Ifølge Stig Herstal faldt valget på Sparxpres, blandt andet fordi løsningen var enkel og nem at implementere.  

“Købsoplevelsen gennem Sparxpres er meget enkel og nem at bruge for kunderne. Det besværliggør ikke købsprocessen at afdrage gennem en månedlig aftale. Det var det, der tiltrak vores opmærksomhed,” fortæller Stig og fortsætter: 

“Da vi kontaktede Sparxpres, fik vi hurtigt efter besøg af vores kundechef fra Sparxpres. Han gennemgik konceptet, og vi blev lynhurtigt oprettet. Det var nemt at lægge ind på webshoppen - og så var vi faktisk i gang. Det var utrolig gnidningsfrit.” 

“Vi henvender os til folk, som i en tid med høj inflation, ønsker at få mere for deres penge – samtidigt med at de hjælper miljøet. Gennem vores samarbejde med Sparxpres, tilbyder vi en enkel og nem måde at betale et lille beløb hver måned i stedet for at skulle betale hele beløbet på én gang,” fortæller Stig.  
 

“Med Sparxpres spiller vi på samme banehalvdel” 

Green Heroes er ikke kun specialister indenfor istandsættelse og salg af brugte MacBooks, men arbejder også konstant med at udvikle sin grønne profil til glæde for kunderne. Derfor var det også naturligt for dem at finde en finansieringspartner, der var specialister indenfor dette felt.  

“Jeg føler virkelig, at vi spiller på samme banehalvdel. Det er også vigtigt for os, at de kender det danske marked. Så for mig var det også bare logisk at vælge Sparxpres,” fortæller Stig afslutningsvist.  

Publiceret d.
6. februar 2023