Gå til hovedindhold

Recollection: ”Muligheden for delbetaling skubber flere salg helt i mål”

Glad butikschef i møbelhus

Hos designvirksomheden Recollection, der restaurerer og videresælger brugte møbelklassikere, er indehaver Mads Bruun glad for samarbejdet med Sparxpres. Finansieringsløsningen udvider nemlig gruppen af kunder, der gennemfører et køb.

Hos Recollection har indehaver Mads Bruun og kollegerne gennem mere end 15 år købt, restaureret og videresolgt møbelklassikere fra designere som blandt andre Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Børge Mogensen. Varer der har en høj værdi – også når de bliver solgt brugt. I flere år har det betydet, at møblerne har været forbeholdt kunder med en vis økonomisk formåen. Men for 3-4 år siden indgik Recollection et samarbejde med Sparxpres om en finansieringsløsning, der betyder, at kunderne i dag kan vælge at opdele betalingen af et møbel i mindre bidder. Et tiltag, der har været med til at udvide kundegrundlaget.   

Når kunderne kan dele deres betaling op i mindre bidder, gør det købet af et dyrt produkt noget mere overkommeligt for den enkelte. Og det betyder, at vi med finansieringsløsningen får fat i et segment af kunder, der ellers ikke ville have købt varer hos os. Med andre ord, så skubber muligheden for delbetaling flere salg helt i mål, fortæller Mads Bruun, der er indehaver af Recollection.

”En nem løsning, vi ikke vil undvære”

Det udvidede kundesegment er helt naturligt den primære årsag til, at et samarbejde med Sparxpres er attraktivt for Recollection, men en anden væsentlig faktor for det gode samarbejde er, at løsningen er ekstrem nem.

Håndteringen og processen er supernem for os, fordi vi slet ikke mærker finansieringsløsningen. Og det er faktisk et også succeskriterie. Løsningen kører helt af sig selv i vores webshop, hvor kunderne bliver præsenteret for muligheden for at opdele betalingen. Så alt i alt er det en løsning, vi ikke vil undvære, slutter Mads Bruun.'
 

Vil du også sætte skub i din omsætning?

Er du interesseret i at høre om dine muligheder for at få glæde af en finansieringsløsning via Sparxpres, er du velkommen til at kontakte os.

Publiceret d.
10. februar 2023