Gå til hovedindhold
Gavekort Thy 1600X900

Vi elsker Thy: "Vi var ikke i tvivl om kvaliteten af Sparxpres’ gavekortløsning"

Hvordan får man folk til at støtte lokalt? Og særligt efter Covid-19 har sat sine spor? Det har handelschef for Thy i Balance og Thy Detailforum Michael Vendelbo en løsning på. Han har nemlig fået etableret et såkaldt Thy i Balance-gavekort gennem Sparxpres, som kun kan bruges i forretninger i Thy.

Sparxpres er ikke ligefrem en ny samarbejdspartner for Michael Vendelbo og hans kolleger. De har nemlig brugt Sparxpres som gavekortforhandler til Thisteds ’City Gavekort’ de seneste 12 år med stor succes.

Så da ’Vi elsker Thy’, som er et samarbejde mellem detailhandlen i Hanstholm, Hurup, Vorupør og Thisted, fik ideen om at etablere deres egen gavekortløsning, var de da heller ikke i tvivl om, at gavekortet skulle implementeres gennem Sparxpres.

"Vi har aldrig nogensinde overvejet andre samarbejdspartnere til Thy i Balance-gavekortet end Sparxpres. Den helt store force i Sparxpres er den opbakning og den support, vi får og har fået de seneste 12 år. Har vi en udfordring, står vi aldrig alene med den.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for en gavekortløsning via Sparxpres, så kontakt Simon Rølmer på sir@sparxpres.dk eller 30 17 26 28 og få en uforpligtende snak.

Publiceret d.
13. juni 2022